Zet met maatwerkkasten
de puntjes op de i

Wanneer je een huis compleet nieuw laat bouwen of een grote renovatie achter de rug hebt:
je maakt het pas écht af met op maat gemaakte kasten!

Koot Maatwerk levert uiterst snel geheel op maat gemaakte kasten, kastenwanden,
waskasten en interieurs voor inloopkasten. De mogelijkheden qua indeling, kleur en materiaalkeuze is enorm. Zo werken we samen toe naar prachtige maatwerk opbergoplossingen die één worden met de rest van uw interieur.

Opbergoplossingen om jou te inspireren

Samen ontwerpen we jouw
Opbergoplossingen op maat!

Koot Maatwerk komt graag bij je langs. Want maatwerk vraagt nu eenmaal om een persoonlijke benadering van een project: iedere woning heeft andere maatvoeringen en iedere klant heeft hele eigen ideeën, eisen en budget.

Samen ontwerpen wij ter plekke op het scherm al het grootste deel
van jouw wensen. Hierdoor ontvang je van ons heel snel een offerte en kunnen we na akkoord direct aan de slag en snel een datum voor levering en montage inplannen!

Kledingkasten op maat

Een kastenwand in de slaapkamer zorgt een opgeruimde en rustige ruimte waar het fijn is om te verblijven. Een schuine kap, een hoek-opstelling, verlaagd of juist een hoog plafond?
Onze maatwerk oplossingen zorgen ervoor dat dat geen uitdaging maar eerder gesneden koek is!

Koot Maatwerk meet op locatie de ruimte waar jouw kledingkasten moeten komen heel exact in en samen bepalen wij jouw wensen: een extra laden riemen, vakindeling voor sokken, lingerie of schoenen? Mosgroene deuren met een matte finish? Messing deurgrepen? De mogelijkheden bij Koot Maatwerk zijn gigantisch!

Waskasten voor in jouw bijkeuken

Een wasmachine en droger zijn nu niet echt dé apparaten waarmee je indruk gaat maken op bezoekers. Sterker nog: de ruimte waar jouw wasmachine staat is vaak wat rommelig. Flessen of pakken wasmiddel, waszakjes, een wasmand en afvalbak waar je de filter van de droger in kunt legen. Moet dat écht in het zicht staan?

Koot Maatwerk maakt jouw bijkeuken of wasruimte strak, rustig en overzichtelijk. Kasten verbergen alles dat niet in het zicht hoeft te staan en een handig werkblad geeft je de ruimte om de was op te vouwen. Maar Misschien heb je wel hele andere ideeën en wensen. Dat kan! Want Koot Maatwerk ontwerp en bouwt jouw waskast op maat!

Maak direct een afspraak

Koot Maatwerk komt graag jij je langs om jouw wensen te bespreken. We meten dan direct de maten in en klikken we jouw maatwerk kast samen. We nemen monsters en stalenkaarten van de materialen mee.

Net als onze kast willen we dat onze gesprekken ook matchen met jouw verwachtingen. Daarom willen we aan je vragen ons vooraf zoveel mogelijk informatie te verschaffen, zodat wij goed beslagen ten ijs komen. Als jij hiernaast alle gegevens invult en alvast was foto’s upload dan praat dat een stuk makkelijker. Heb je online foto’s gevonden wat jij heel erg mooi vindt? Stuur die ook gerust mee.